FEATURESSearch

Loading...

Scandi Blogs

Sunday, November 22, 2009

GIVEAWAY - Gavekort for to til Daikai - Norges beste SPA!

This is a giveaway for Norwegian readers only (or anyone planning on going to Oslo, Norway the next 12 months... Please use Google Translator to translate the text. Regular English posts will be back tomorrow :))

Det er en ganske sterk påstand. De som kjenner meg godt, vet at jeg digger SPA, og benytter meg av de mulighetene jeg har til å teste ut nye steder. De siste ni månedene har "spaingen" blitt begrenset, men det skal absolutt tas igjen etter vår lille nr 2 melder sin ankomst.

For en tid tilbake var Mr B og jeg på Daikai (da bedre kjent under navnet Dragonfly), og hadde virkelig den beste SPA-opplevelsen noensinne. Og jeg har vært på mange behandlingssteder, dette er helt uten sidestykke.

Da vi kom, ble vi ønsket velkommen av våre to massører som ga oss et armbånd hver med en nøkkel på. Vi ble geleidet til hver vår garderobe, hvor vi kunne bruke nøkkelen til et skap, hvor det lå en fantastisk silkedrakt.
Etter vi hadde skiftet, ble vi geleidet videre til behandlingsrommet, som var et "parrom" (to senger ved siden av hverandre). I hullet du putter ansiktet ned i når du får en massasje, kunne du se rett ned i en enorm kinesisk bolle full av intrikate mønstre, det var som en ekstra sanseopplevelse i tillegg til den fantastiske massasjen. Vi valgte begge to klassisk kinesisk massasje, som ble gjennomført på totalt forskjellig måte, tilpasset våre behov. Mr B som i utgangspunktet synes massasje og SPA er forholdsvis kjedelig var skuffet da behandlingen var over etter en time.. Det har aldri skjedd før!

Hele stedet har en svak duft av jasmin / røkelse og du føler virkelig at du har tredt inn i en annen verden etter du mottar armbåndet. ALT er fullstendig gjennomført, ned til hver minste lille detalj, her er ingenting oversett. Uavhengig om du er interessert i interiør, Kina eller spa, er dette virkelig en sanseopplevelse - på alle måter.

Interiøret er stemningsskapende og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Det er elementer av Feng Shui med store vannbasseng (for visuell nytelse), røkelse, treverk og ild.
Nedenfor sees området for gruppebehandlinger, primært fotbehandlinger og er perfekt for en venninnetur, utdrikningslag (i rolige former), babyshowers osv.
Etter behandlingen blir du ledsaget tilbake til garderoben for å skifte og deretter til en lounge med dempet belysning, yasminte, appelsinvann og litt frisk frukt. Du er omgitt av fantastiske asiatisk interiør, og som en liten (eller stor) bonus - finner du noe du virkelig liker, er Daikais eiere behjelpelige med å skaffe det.

-------------------------------

GIVEAWAY - 60 MIN SPABEHANDLING FOR TO PERSONER HOS DAIKAI!

-------------------------------

Daikai har gitt Beautiful Living to stk gavekort til en total verdi av kr 1500,- som kan bli dine!

Du har mulighet til å vinne og øke vinnersjansene dine på følgende måte:

1. Legg igjen en kommentar
2. Legg deg til som følger av bloggen (og legg igjen en kommentar om at du har lagt deg til - du trenger ikke å ha din egen blogg for å legge deg til som følger/follower))
3. Skriv et innlegg i din blogg som henviser til denne giveawayen (og legg igjen kommentar om at du har laget innlegg med link)

En heldig vinner vil bli trukket 2.desember!

Foto: Daikai - fotograf: June Witzøe

55 comments:

atinybitofheaven said...

Så deilig ut:-) Skulle bodd i norge nå jah;-)

Klem

majamysil said...

Hei! Jeg vil gjerne ha to lodd:)

Anonymous said...

Gosj d så fabelaktig ut! Har ikke blogg da, men ivrig leser, har lagt din i favoritter nå!

Hilsen Linn
pettson79@hotmail.com

Anonymous said...

Jeg vil jeg vil jeg vil :))

Nina
ninacarlsen@hotmail.com

prinsesselinn said...

heisann, det så jo vidunderlig ut ;)
Så snilt av dem å gi bort gave til en heldig bloggleser;)
Tvitvi.

jeg følger deg fra nå, og trekker dermed to lykkelodd

Ha en fantastisk søndag.

Anonymous said...

Ja takk..jeg vil også:)

Christine
christine_lundemo@hotmail.com

thelennoxx said...

Fantastisk, dette må jeg bare bli med på (er i Oslo)! Takk for tipset =)

mali-mo said...

Ååååh, jeg krysser fingrene! To små lodd på meg ;)

map79 said...

Min beste venninne bor på Grünerløkka. Hun venter barn nr.2 i februar, og hvor fantastisk ville det ikke være å komme på overraskelsesbesøk med gavekort på spa i bagasjen? ;)

Så jeg er definitivt med i konkurransen din - og tar med takk i mot 3 lodd. Innlegg på bloggen min. Får dessverre ikke til å lime inn linken, men innlegget har etikett konkurranse, og er datert 22. november :)

map79 said...

Nå funker det ;)

Dronningstjernas Spa-innlegg

Lindas hus said...

Å så flott premie! Dette hadde jo vært en drøm for meg;) Jeg tar gjerne et lodd. Takk:D Ha en kjempe fin søndag! Linda

Gul Hverdag said...

ÅÅÅÅÅÅ!!! JEG VIL VINNE!!! 3 Lodd til meg:-)

LillaLykke said...

Så spennende! Jeg har aldri vært på spa, bare drømt om det. Jeg er selvfølgelig med på denne flotte giveawayen! :) Har lagt meg til som følger, og laget et innlegg med giveawayen og link til bloggen din.

Anonymous said...

Hvem kan takke nei til et så fantastisk spa sted? Jeg slenger meg med!!!

RomFrosken said...

Dette hadde passet perfekt for meg og min kjære

hjem hos linda said...

Jaa her vil jeg gjerne være med!Følger og kommenterer så det blir 2 lodd på meg!!
Spennende,jeg krysser fingrene!!
God søndag videre.
Klæm Linda

På landet said...

Åååå for en flott premie! Tar to lodd, lagt meg til som følger.

Ha en fin kveld

Stine ♥ said...

Å så deilig med spa!!! Jeg vil gjerne være med i trekningen din :)

Ragna said...

Aha, har de byttet navn? Det forklarer hvorfor jeg ikke fant dem. Enig i at det er herlig der!

Men du. Takk for tips! Den kosten du la inn link på hos meg. Hvor stor er den, vet du det? Hvor bred ca i antall mm? Jeg har funnet to koster (kost 1 og kost 2) som kanskje kan være aktuelle men det står selvfølgelig ingenting om hvor store de er...

Bomull said...

ÅÅÅÅ gosj klart jeg vil være med!!!!!!!!!
Jeg er følger, linker deg og skriver her hihi.
Da blir det 3 lodd :)

Veslemøy said...

flott gave:) håper jeg blir den heldige!!

Frk. K said...

Åååå, dette må jeg bare ikke gå glipp av! 3 lodd på meg, tusen takk!! ;) Nå krysser jeg fingrene for at jeg vinner. Tenk så herlig det hadde vært med SPA nå. :)

Ragna said...

Konkurransen ja, det tenkte jeg ikke på. Det hadde vært noe det! Jeg følger deg forresten på Bloglovin', har gjort det lenge :-)

Ludo Land said...

oioioi Denne giveawayen er så bra. Vi kommer alle til å trenge massasje etter å gå trippende frem og tilbake på stuegulvet med skuldrene opp til øra i spenning, i påvente av hvem den heldige vinneren er. Jeg vil ha to lodd. har blitt følger. det er så lenge til 2 desember. sukk.

Kristin said...

Jeg kan jo ikke unngå å kommentere på dette ;-)
Enhver søvnløs mor trenger litt pleie nå og da! :-P
Er herved offisiell følger, men siden jeg ikke har logg selv nøyer jeg meg med å tipse noen andre bloggvenninner ;-)

Ida said...

For en konkurranse! SÅ klart jeg vil delta!

Jeg er følger av bloggen din og har laget et innlegg om deg i bloggen min (her: http://mineoyeblikk.blogspot.com/2009/11/giveaway-hos-beautiful-living.html), jeg får dermed 3 lodd.

Nå skal jeg krysse fingrene og glede meg til 2. desember! :)

Fire Hjerter said...

Hei
Første gang jeg er her inne hos deg. Fin blogg du har. Blir gjerne med på trekning. En spa behandling som du beskriver hadde vært utrolig deilig i en hektisk hverdag.
Legger meg inn som følger så da har jeg to lodd.
Kom gjerne på besøk til min blogg :)
Legger deg i blogglisten min.

Maren said...

åååå så deilig! ja, takk=) tar meg gjerne en oslo tur for det der:D hehe
har blitt følger

Hagebyveien said...

Hørtes fantastisk ut! Har blitt følger :)

Lindus82

Lenemora said...

Åhhh, denne premien var fin!
Jeg vil veldig gjerne vinne dette!!

3 lodd på meg!

Klem fra Lenemora

Mamma Gry said...

Hei.
Nå har jeg lagt meg til som føler, har skrevet om dette på bloggen min og nå krysser jeg fingre og tær. Dette hadde vært som balsam for sjelen min

http://lillamumi.blogspot.com/2009/11/giveaway.html

Cathrine said...

Oi, oi, oi, for en premie!
Jeg er definitivt med, og vil veldig gjerne ha tre lodd!

Vanja said...

Jeg slenger meg på, vil gjerne være med i trekningen jeg også...

Liselinn said...

Oi! Det var en flott gave!! Følger bloggen din nå og har lagt ut et inlegg. Hadde jo vert fantastisk å kunne tatt en tur med kjæresten å feiret at vi innen den tid er blitt foreldre :) Flott blogg!

Ingaaa:) said...

Jeg vil gjerne vere med på trekkningen om spa:) Sal legge ut et innlegg på bloggen min;)

AB said...

oi så flott gave!! Jeg ønsker veldig gjerne å være med på trekningen. Tar gjerne tre lodd :)

L-B said...

Hei
Oi for en utrolig flott gave..jeg skulle gjerne tatt med min kjære på en slik opplevelse.
Etter en tøff peride med rettsaker mm så hadde kroppen virkelig hatt behov for dette oppholdet.
Jeg har ingen blogg selv, men håper på å kunne være med på trekningen for det..
har lagt meg til som følger og vil spre budskapet om denne loggen rundt ved hjelp av andre midler :-)
Hilsen L-B

Anonymous said...

Jeg vil også gjerne ha ett lodd :)

Hilsen vestfold80, bv...

ElinSire said...

Dette vil jeg mer enn gjerne være med på. Har lagt meg til som følger her, så da skulle det bli 2 lodd på meg :)

Ønsker deg en fortsatt fin kveld :)

andrea said...

Ja takk jeg vil også ha spa tur. Hørtes jo bare helt fantastisk ut!!

B. said...

Fantastisk!!! :) Spa tur ville vært bare fantastisk!!! :)

smile_face47@hotmail.com

Karlina Fierro Nordgreen said...

Klart jeg vil være med i trekningen! Koser meg veldig med bloggen din, Dagny! :D

Malin said...

Det ser jammen deilig ut!! Jeg gjør alle tre tingene, jeg :)

Ann Merethe said...

Åh,det såg fantastisk ut!! Er så sliten nå etter måneder med slit over symaskinen og opp i otta så jeg kunne trenge en overhaling. Du er jammen aktiv, Dagny, bare en uke etter fødselen! Klem AM

Anonymous said...

Åh! Hva er vel bedre en en dag på spa! :) det hadde rett og slett vært helt fantastisk! lade opp igjen til nr 2! hehe..
Stor klem fra Helene

Veronica said...

jaaa takk =)

thereseth86@hotmail.com

Anonymous said...

Jeg vil gjerne ha med gubben på detta :-)

ninabakke said...

Det så bare helt nydelig ut!

Jeg vil være med i trekningen og har lagt meg til som følger :)

Ha en fin dag.

Mvh Nina

Monica Dahl said...

vil gjerne vinne:)

Chupachups said...

Dette så fantastisk deilig ut :D
Heldig er den som vinner dette =)

ninest123 Ninest said...

ninest123 09.28
oakley sunglasses, jordan shoes, ugg boots, louis vuitton, michael kors outlet, louboutin outlet, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, prada outlet, tiffany and co, nike air max, cheap oakley sunglasses, longchamp outlet, louboutin, ray ban sunglasses, louis vuitton, michael kors, burberry, louboutin shoes, ugg boots, prada handbags, louis vuitton outlet, uggs on sale, longchamp, longchamp outlet, tory burch outlet, chanel handbags, ugg boots, replica watches, nike air max, gucci outlet, ray ban sunglasses, christian louboutin outlet, tiffany jewelry, burberry outlet online, michael kors outlet, nike outlet, nike free, michael kors outlet, michael kors outlet, louis vuitton, polo ralph lauren outlet, ugg boots, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, michael kors outlet, replica watches, oakley sunglasses

ninest123 Ninest said...

nike roshe, vans pas cher, true religion jeans, longchamp pas cher, ray ban uk, lacoste pas cher, nike air max, michael kors, kate spade handbags, mulberry, air max, nike free, coach outlet, true religion outlet, north face, nike air max, lululemon, coach factory outlet, air jordan pas cher, nike air max, hollister, michael kors, true religion jeans, true religion jeans, hogan, north face, ray ban pas cher, sac longchamp, burberry, michael kors, oakley pas cher, ralph lauren pas cher, nike blazer, air force, hermes, michael kors, abercrombie and fitch, coach outlet, timberland, louboutin pas cher, vanessa bruno, converse pas cher, hollister pas cher, nike roshe run, new balance pas cher, coach purses, tn pas cher, sac guess, nike free run uk, ralph lauren uk, kate spade outlet

ninest123 Ninest said...

nfl jerseys, bottega veneta, giuseppe zanotti, birkin bag, insanity workout, mont blanc, vans shoes, gucci, converse, oakley, hollister, louboutin, celine handbags, beats by dre, nike air max, hollister, jimmy choo shoes, instyler, wedding dresses, north face outlet, reebok shoes, soccer shoes, baseball bats, asics running shoes, chi flat iron, hollister, nike air max, nike roshe, mac cosmetics, longchamp, ferragamo shoes, abercrombie and fitch, herve leger, new balance, ghd, iphone 6 cases, converse outlet, nike huarache, lululemon, p90x workout, vans, soccer jerseys, mcm handbags, ralph lauren, babyliss, valentino shoes, nike trainers, timberland boots, ray ban, north face outlet, moncler

ninest123 Ninest said...

juicy couture outlet, links of london, ugg,uggs,uggs canada, sac louis vuitton pas cher, moncler, moncler outlet, pandora charms, canada goose outlet, karen millen, canada goose, lancel, canada goose, swarovski, ugg boots uk, ugg pas cher, hollister, montre pas cher, moncler, canada goose uk, doke gabbana outlet, michael kors handbags, coach outlet, louis vuitton, michael kors outlet, replica watches, doudoune canada goose, louis vuitton, canada goose outlet, moncler, toms shoes, wedding dresses, barbour jackets, ugg,ugg australia,ugg italia, swarovski crystal, barbour, moncler, thomas sabo, marc jacobs, moncler, louis vuitton, louis vuitton, canada goose, moncler, pandora jewelry, pandora jewelry, pandora charms, supra shoes, canada goose, juicy couture outlet, bottes ugg, michael kors outlet online
ninest123 09.28

Dong Dong said...

20151225dongdong
michael kors uk
cheap oakley sunglasses
nike cortez
christian louboutin outlet
christian louboutin shoes
nike air max 90
burberry outlet online
adidas superstars
nike uk
ray ban sunglasses
gucci outlet
michael kors uk
mcm handbags
instyler max
coach outlet
jordan 3 white cenment
air max 95
ralph lauren uk
michael kors handbags
moncler jackets
michael kors outlet
louis vuitton handbags
nike air max
sac longchamp pas cher
running shoes
nike sb
mulberry bags
ugg boots
michael kors outlet
toms outlet
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
tommy hilfiger outlet
michael kors
chaussure louboutin
coach factory outlet
ray bans
adidas shoes
fitflops clearance
true religion

SC on Instagram

SC by E-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Labels

Our Homes Dagny's Home Scandinavian Design Mote / Fashion Inpirasjon / Inspiration DIY Inspiration Fashionable Fridays Konkurranse / Giveaway Scandinavian Fashion Scandinavian Interiors Fargerike Camilla on the Go Oppussing / Redecoration Chic or Shit Personal Bryllup / Wedding Farge / Color Objects of Desire Bad / Bathroom Scandinavian Magazines Scandinavian Maximalism Spisestue / Dining Room Work Rikke's home The Cupcake Challenge Veggkunst / Wall art Skandinavisk mote / Scandinavian Fashion Tapet / Wallpaper Carina's Home Jul / Christmas New York Stue / Living Room Art Cupcakes Oslo Favorite Bloggers Interiør / Interior Personlig / Personal Press Scandinavian Art Wallpaper travel Barnerom / Nursery Belysning / Lighting IKEA Skandinavisk interiør / Scandinavian Interiors Sponsors Trends Vaskerom / Laundry Room kelly wearstler Bambusstoler / Bamboo Chairs Bedroom Book Reviews Buenos Aires Danish Design Flyttedagen / Moving day From the Blog Roll It's not Scandinavian Kitchen LCD Marokko / Morocco Scandinavian Magazine Profiles Stoler / Chairs Tea Trapp / Staircase base Award Baby mode Design Refuge Hollywood Regency Murano Norwegian design Scandinavian Design Classics Sjenk / Credenza Sunburst Art Nouveau Chinoserie Elle Interiør Før og etter / Before and after Helse / Health Konkurranse / Competition Laura Ashley Maison Scandinavian blogs Servise / Dinnerware Skandinavisk Maksimalisme Stoff / Fabric Winter korall / coral scandinavian homes Andeegg / Duck Egg Blog challenge Books Cheap'n'Chic Copenhagen Cupcakes Elinno Interiørdesigner / Interior Designer Jaipur Jonathan Adler Listverk / Moldings Møbeltapetsering / Upholstery Norway Rikkes vacation SPA Scandinavian Hotspots Scandinavian Lifestyle Sofa / Couch Soverom / Bedroom Stensiler / Stenciling Wonderwall skjønnhet / beauty summer 2011 swedish magazine Antikviteter / Antiques Blomster / Flowers Ebay Flea Market Fliser / Tiles Geometriske former / geometric Shapes Gjesteblogger / Guest Blogger Gossip Girl Home Cottage Hotels IKEA Catalog 2010 Indiska Kids rooms Kjøkken / Kitchen Michelle Obama Miles Redd Off Topic Oslo Oslo Fashion Week Prada Marfa Sarah Richardson Speil / Mirror Stockholm Summer 2009 Summer 2010 Svenskt Tenn TO DO Tak / Ceilings The Scandinavian Bargainista Tim Irving William Haines art deco imperial trellis oppskrift / recipe oppskrifter / recipes residence sköna hem Antonio Gaudi Barcelona Brothers and Sisters Building my Dream Home Camilla Plum Cilla Interiør Closed-door restaurants Coco Chanel Code10 Comme il Faut Copenhagen Fashion Week 2010 Crown princess Mette Marit DaWanda Daikai Debra Geller Denmark Designers Saturday Det hvite hus / The White House Dorothy Draper Eileen Kathryn Boyd Etsy Extreriors Ferie/Holiday Finnish Design Flos Gabriela Horvat Gustaf Klimt Hage / Garden Hall Hotel Union Is / Ice Cream Jade Jagger James Radin Jill Crawford John Saladino Jokes Karen Faulkner Kenneth Jay Lane Lagersalg / Sample Sale Lonnie Ludwig von Zumbusch Lærling / Intern Magazine Covers of the Month Magazines Maldives Malta Mary McDonald Mate Mediedekning / Media Coverage Michelle Morelan Milk Glass Morsdag / Mothers Day Moving day Musikk / Music My 29th Birthday Nate Berkus NiB Nora Walker Nøtterøy Oslogirls Panic Panikk / Panic Parajumpers Peter Behrens Popular Posts Rae Dunn Rikke's sisters home Rikke's vacation Rikkes painting Royal Design Studio Royalty S Chair SS10 Scandinavian Models Scandinavian Photographers Season 2 Sex and the City Sjokolade / Chocolate So Hee Something's Gotta Give Sorel Sorrisniva Igloo Hotel Southern Living Staircase Story Hotel TV Terrace Thankful The Love List Library Tobi Fairley Veldedighet / Charity Verner Panton Villa Ruggeri Vintage finds dreamhouse holidays house doctor livingroom online shopping photographer Elisabeth Hudson påske / easter vgtv water colors